Altijd wat te beleven

Kamperen in Noord-Holland

Kamperen in Noord-Holland

De afgelopen jaren hebben veel mensen gemerkt dat je ook prima vakantie kunt houden in eigen land. Zeker met kinderen heeft dat veel voordelen: je hebt geen lange reistijd en alles is toch net wat vertrouwder dan in een ver buitenland. Er zijn heel veel kindvriendelijke vakantieparken en campings en Nederland is afwisselend en mooi. Het weer valt zeker in zomer vaak helemaal niet tegen: veel zon, maar niet te heet. Houd je vakantie in Nederland, dan is een kampeervakantie de ultieme vakantie in eigen land: gezellig, niet duur en er is genoeg keuze.

Kamperen met kinderen

Voor kinderen is een kampeervakantie één groot avontuur: overdag leuke dingen doen met z’n allen of de camping ontdekken. Op de grotere campings is er een animatieteam dat leuke dingen doet met kinderen en vaak is er een zwembad, een speeltuin en allerlei ander vermaak voor de kinderen. Slapen in een tent en buiten eten, maken het avontuur helemaal compleet. Een camping Noord Holland kan zo’n campingavontuur bieden. Je verblijft op een kindvriendelijke camping met allerlei activiteiten en mooie faciliteiten en in de omgeving is alles wat je wilt: natuur en groen om te fietsen en te wandelen, grote steden als Amsterdam en pittoreske stadjes als Enkhuizen en Medemblik.

Camping aan zee

Kun je wel tegen wat drukte en zijn je kinderen echte waterratten? Dan is een camping aan zee ideaal. Badplaatsen als Bloemendaal, Zandvoort en Egmond aan Zee bieden alles voor een fijne strandvakantie. Je stap zo van je tent het strand op en behalve zand en zee vind je er gezelligheid, leuke winkeltjes, een boulevard en de hele zomer leuke activiteiten. Op het strand kun je schelpen zoeken, zandkastelen bouwen, voetballen of genieten van het frisse zeewater. In de duinen kun je eindeloos wandelen en fietsen. Wil je zeker zijn van vertier bij wat minder goed weer? Kies dan voor een grote camping met een binnenspeeltuin of binnenzwembad. Een grotere stad in de buurt geeft ook mogelijkheden genoeg voor binnenactiviteiten.

Kamperen bij de boer

Zijn jullie echte natuurliefhebbers en hou je van rust en stilte? Kies dan voor een camping bij de boer. Ze liggen vaak op een prachtige plek op het platteland, zijn kleinschalig en je beleeft het boerenleven met de bewoners. Vaak kun je meehelpen op de boerderij en zijn er allerlei dieren die door de kinderen kunnen worden gevoerd en geaaid. De sfeer is er gemoedelijk en je hebt dagelijks contact met de boer en zijn familie. De voorzieningen zijn vaak basaal, maar daar staat tegenover dat kamperen bij de boer over het algemeen ook heel betaalbaar is. 

Next Post

Ontdek de nieuwste Diadora sneaker trends voor een stijlvolle look!

wo apr 19 , 2023
Ben jij ook zo’n fan van sneakers? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Diadora komt met de nieuwste sneaker trends om jouw outfit helemaal af te maken. In dit artikel lees je alles over de opkomst van retro sneakers, trendy kleurencombinaties en patronen, en hoe comfort en stijl samenkomen in de perfecte pasvorm. Lees […]